Espais

CELLERS AVGVSTVS FORVM

Ens apassiona el món del vi i ens agradaria compartir els nostres secrets i productes amb tots els nostres clients i amics. Per això neix la Sala EntreVinyes, un espai únic pel seu entorn, on es poden dur a terme cursos de cata, formació, presentacions de nous productes, reunions d’empresa, wine & vinegar breaks, maridatges, visites nocturnes… per a grups reduïts i de fins a 110 persones.

Disposem de zona jardinada amb vistes al mar, a les vinyes i al petit poble de Sant Vicenç de Calders.

Un espai idíl·lic en forma de finestra al Mediterrani que t'enamorarà, i que garantirà l'èxit dels teus esdeveniments per a tu i per a tots els assistents.

Mas info

CAM PAU

Espai de 120 m² on es poden fer tot tipus d’actes, des de reunions de treball a presentacions, conferències, concerts, festes i celebracions. Es un espai diàfan amb grans obertures al jardí i a les vinyes del Penedès. Està equipat amb una cuina i serveis. Rep aquest nom perquè als seus inicis fou un celler de bótes de fusta i més endavant un celler de tines. La rehabilitació d’aquest espai, a càrrec de l’arquitecte Diego Ruiz, va merèixer una menció especial en la Categoria d’Interiorisme de la IV Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota, a Tarragona el 2005.

Mas info

HOTEL LLEIDA

Des de els inicis que vam obrir les nostres portes el 1970 contínuament any darrere any seguim reformant el nostre establiment per tal de millorar les nostres instal•lacions i fer-les accessibles a tot el públic amb general i fer-les més confortables, les habitacions disposen de bany, T.V, calefacció i Wi-fi en general i estem adherits a la marca turisme familiar.

Disposem d'un ampli aparcament, piscina exterior, Terrassa, saló de T.V i reunions, connexió a internet,telèfon, Bar i 2 restaurants amb aire a condicionat i calefacció i els hi proposem diferents PACKS per gaudir del nostre entorn i el nostre establiment.

Ens trobem en el municipi de Calafell, exactament al cor de Segur de Calafell a pocs metres d'una excel•lent platja de fina sorra, poc profunda i amb una de les aigües més riques amb Iode.

Tot caminant hi trobem els multi cinemes MCB, el centre comercial, la reconstruïda Ciutadella Ibèrica i el pub Disco Show L'OU.

Als voltants podem visitar el Castell de la Santa Creu, la reconstruïda Ciutadella Ibèrica, ; el museu Casa Barral i l'Ermita de Sant Miquel.

I per desplaçar-se amb transport a 10 minuts hi trobem el Kàrting Vendrell, L 'Aqualeon Safari, el Museu Pau Casals i a no més de 30 minuts Port Aventura, i els centres de ciutat de Tarragona i Barcelona.

Un lloc encantador per passar unes divertides i interessants vacances tot l'any, així com gaudir de qualsevol cap de setmana amb una temperatura agradable i plena d 'activitats que també ofereix el Patronat de Turisme de Calafell.

info@hotellleidamam.com

Pau casals

La sala polivalent, és un espai complementari al museu que es troba al bell mig dels jardins de la Vil·la Casals. Ideal per a reunions de treball, conferències, dinars i sopars d’empresa o casaments civils.

Serveis: Climatització, so, megafonia, projector (DVD,PC, connexió a internet), lavabos, camerino i office.

Mas info

Hotel Salomé

El Hotel Salomé es un hotel avalado por la experiencia de generaciones anteriores, con la idea de hotel confortable, moderno y agradable, donde prevaleciendo la filosofía de hotel familiar no se renuncie al lujo del detalle que lo consolide también como símbolo de calidad y buen servicio, considerando siempre el diseño de un hotel diferenciador que cumpla con las necesidades de sus clientes

Mas info

MASÍA SAN ANTONIO

El clima de la Costa Daurada -la costa que va de Barcelona al Delta del Ebro- es famoso por su benevolencia. La lluvia se concentra en pocos días de invierno. El resto del año los días son fundamentalmente soleados y de temperaturas suaves. La Masía está a tan solo 2 kms del mar, rodeada de colinas que la protegen de los vientos de la costa y del interior, lo que hace que su situación sea privilegiada. El mismo clima que convenció a la familia hace más de 200 años a adquirir la propiedad, te resultará idóneo para realizar tu evento.

Mas info
Ctra. Barcelona, 68 - 43882 Calafell (Tarragona) - +34 977 162 177